نوشته شده توسط : آهن پرایس

آینده بازار مسکن در حالی از زاویه سه دوربین مختلف مورد بررسی قرار گرفت که نتیجه برداشت هر سه زاویه درباره آینده قیمت مسکن یکسان است. 
به گزارش آهن پـرایس در تحلیل بازار مسکن ، گفت‌وگوی ویژه خبری سه‌ شنبه شب با حضور نمایندگانی از گروه کارشناسان، مشاوران املاک و انبوه‌سازان مختـص به بررسی آینده بازار مسکن بود. در این برنامه تلویزیونی بازار مسکن توسط سه دوربین مختلف تحلیل شد، اما هر سه نگاه در مورد قیمت مسکن  یک برداشت مشترک داشت.
بهروز ملکی کارشناس مسکن، جمشید برزگر رئیس کانون انبوه‌سازان و حسام عقبایی رئیس اتحادیه مشاوران املاک در این گفت وگو، اعتقاد داشتند بازار مسکن از رکود بیرون آمده و اکنون نیز تحرک بیشتری نسبت به سال گذشته دارد، از این سو امسال شاهد افزایش نسبی معاملات بوده‌ایم. شرکت‌کنندگان در این میزگرد اظهار داشتند ، جهش قیمت مسکن تا پایان سال‌جاری انتظار نمی رود اما در عین حال این‌‌طور پیش‌بینی کردند که روند افزایشی قیمت مسکن در آینده بازار قابل ‌تصور است.
این سه نفر برداشت مشترک خود درباره قیمت مسکن را این‌طور بیان کردند که : با توجه به وضعیت موجود بازار مسکن و اثرگذاری متغیرهای بیرونی بر این بخش اقتصادی، انتظار رشد قیمت مسکن تا پایان سال وجود دارد. 
ملکی در این رابطه توضیح داد ، در زمستان امسال نرخ تورم به هر میزان باشد، به همان اندازه نیز قیمت مسکن نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش روبه رو خواهد شد. در ماه گذشته نیز قیمت مسکن در تهران حدود ۱۰ درصد نسبت به آبان ۹۵ افزایش یافت که این میزان تقریبا معادل رشد تورم نقطه‌ای در آبان بوده است.
از این سو ، تصویری که از هر یک از سه زاویه با دوربین‌های متفاوت از بازار مسکن ثبت شده، به یکی از سوالات اصلی مردم که مبنی بر میزان رشد قیمت مسکن است ، پاسخ مشترکی ارائه می‌کند که نشان دهنده ی ثبات تقریبی قیمت در ماه‌های آتی است و افزایش شدید قیمت مسکن بعید به نظر می رسد.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.

 



:: بازدید از این مطلب : 282
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آهن پرایس

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار فولاد،کشور چین به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن و فولاد در سطح جهانی شناخته شده است. مازاد عرضه فولاد در کنار کاهش ظرفیت تولید فولاد تبدیل به مشکلی بزرگ برای این کشور شده است. موضوع مازاد عرضه فولاد در حالی است که این کشور طی یک دوره سه ساله در حال کاهش ظرفیت تولید فولاد بوده، مساله ای که برای چین بسیار حائض اهمیت می باشد. زیرا معضل آلودگی های محیط زیستی در چین با تولید سنگ آهن و فولاد در هم پیچیده است. این در شرایطی است که بر اساس اهداف تعیین شده قرار بود طی 5 ساله کاهش 10 تا 150 میلیون تن ظرفیت مازاد تولید صورت گیرد که این امر در کمتر از 2 سال انجام شد.

در این بین مساله کاهش ظرفیت به قدری مورد توجه فعالان و کارشناسان این بازار قرار گرفته است که دیگر موضوع افزایش ظرفیت در دیگر کشورهای جهان را از یاد برده اند.

 براساس آمار بدست آمده از سوی مقامات چینی، در شش ماه ابتدایی سال جاری مقداری حدود 42.39 میلیون تن از ظرفیت تولید فولاد چین تعطیل گشته و از رده خارج شده است. این میزان 84 درصد از هدف تعیین شده برای کاهش ظرفیت مازاد در سال 2017 می باشد.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.



:: بازدید از این مطلب : 225
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آهن پرایس

با توجه به افزایش نرخ ارز و سکه در روز های گذشته، شاهد تاثیرات این نوسان بر روی قیمت آهن آلات بوده ایم. اگرچه این موضوع باعث جذب برخی سرمایه ها شده است اما این میزان کم بوده و نتوانسته قیمت آهن آلات را رونق بخشد.با توجه به شواهد موجود، بازار آن نیاز به جذب سرمایه های متفاوتی داشته اما  در حال حاضر در رکود به سر می برد. با توجه به شرایط موجود در این بازار، دیگر نه انگیزه ای وجود دارد برای افزایش قیمت آهن آلات و همچنین دیگر نشانه ای از کاهش قیمت آهن آلات وجود ندارد.

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار آهن، بدلیل روزهای تعطیل در هفته گذشته و همچنین مصادف شدن روزهای پس از تعطیلات با آخر ماه، بازار فرصت افزایش قیمت آهن آلات را پیدا نکرد. به همین دلیل در روز های ابتدایی هفته جاری شاهد ثبات در قیمت ها بوده ایم.

از سوی دیگر مانند سال های گذشته در ماه های آذر و دی در بخش فروشندگان اهن و فعالان این بازار راکد شناخته شده است و مقدار معاملات انجام شده طی این ماه ها کم بوده است. در نتیجه فعالان این بازار انتظار افزایش قمیت طی این ماه ها را ندارند. از سوی دیگر عواملی همچون افزایش قیمت ارز و سکه و طلا باعث شده تا اکثر سرمایه ها به این سمت سوق پیدا کرده و موقع ها برای افزایش قیمت آهن آلات در بازارهای داخلی از بین رود.

در این بین وقوع زلزه کرمانشاه و همچنین هزینه هایی که برای ساخت سریع خانه در این شهر در نظرگرفته شده، احتمال کاهش قیمت آهن آلات را در بازار داخلی از میان برده است. با توجه به این موضوع، در شرایط فعلی احتمال افزایش قیمت در بازار آهن آلات و کاهش قیمت در بازار فولاد وجود دارد.

بطور کلی قیمت آهن آلات در اکثر بخش ها ثابت می باشد و از هیچ روندی تابعیت نمی کند.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.



:: بازدید از این مطلب : 237
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آهن پرایس

در نیمه نخست سال ۹۶ شاهد افزایش قیمت انواع آهن آلات تا حدود 70 درصد بوده ایم که موجب ایجاد تورم قابل ملاحظه ای در این زمینه شد.

به گزارش آهن پرایـس در تحلیل بازار مسکن، این امر ممکن است در صنایعی چون ساختمان‌ سازی و خودروسازی یا لوازم خانگی نیز اثرگذار باشد.

در یک ساختمان حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد انواع آهن‌آلات سهم دارند. از این‌رو با توجه به اینکه بازار مسکن از رکود چندساله خود خارج نشده و میزان درخواست نیز افزایش نیافته ، بنابراین با احتمال خروج مسکن و افزایش درخواست می‌توان انتظار دوباره‌ای برای آهن‌آلات در نظر گرفت. با توجه به این موقعیت حدود ۴۰ درصد آهن‌آلات با افزایش قیمت روبه‌رو شده‌اند  و برخی محصولات نیز تا ۸۰ درصد افزایش قیمت داشته اند. برای نمونه ، ورق گالوانیزه و میلگرد آجدار با افزایش قیمت بالایی نسبت به سال گذشته رو به رو بوده است و البته همین افزایش قیمت سبب حرکت در بازار شد.

رئیس اتحادیه آهن‌سازان تهران در مورد خروج مسکن از رکود ، عنوان کرد: بازار مسکن و افزایش و رکود آن به صورت متناوب دوره‌ای اتفاق می‌افتد. پس از یک دوره افزایش دچار رکود می‌شود و درنهایت پس از چند سال رکود دوباره سیر صعودی پیدا خواهد کرد و زمانی که حرکت کند به شکل فزاینده ای به حرکت در می آید.

این روند همیشه رخ میدهد و تنها تفاوت آن در سال‌های آینده خواهد بود. یک رکود ممکن است دو سال به طول انجامد اما ممکن است که یک دوره رکودی نیز ۴ تا ۵ سال طول بکشد. ولی نکته قابل تأمل این است که ، پس از هر رکودی بازار با بالا رفتن رو به ‌رو خواهد شد. وی همچنین افزود :  با توجه به رکود ۴ سال گذشته اینطور به ‌نظر می‌رسد که رکود بازار مسکن سال آخر خود را طی کند. به احتمال زیاد با توجه به اینکه مصالح ساختمان در حال گران ‌شدن است هر لحظه باید منتظر جهش بازار مسکن باشیم.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.



:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آهن پرایس

صادرات محصولات ذوب آهن اصفهان


به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار فولاد، احسان دشتیانه، معاون بازاریابی و فروش شرکت ذوب آهن اصفهان در گفتگویی اظهار داشت: شرکت ذوب آهن در هشت ماه سال 96 یک میلیون و 500 هزار تن از انواع محصولات فولادی را تولید کرده است. همچنین بیش از 750 هزار تن به کشورهای مختلف در چهار قاره صادرات داشته است. ارزش این میزان صادرات 300 میلیون دلار بوده است که این میزان 1 درصد از کل صادرات غیر نفتی کشور می باشد.
وی با اشاره به افزایش صادرات این کارخانه در سال 96 افزود: در سال جاری قرار است میزان صادرات ذوب آهن را از مرز یک میلیون تن عبور دهیم. شرکت ذوب آهن در زمان پسا برجام برای افزایش صادرات اقداماتی ازقبیل گرفتن گواهینامه CE-Marking برای صادرات مقاطع به بازار های اروپا، گرفتن گواهی  CARES برای افزایش صادرات محصولات در حوزه GCC  شورای همکاری کشورهای عرب خلیج فارس، انگلستان و آفریقا طبق استاندارد BS، و همچنین برون سپاری محصولات برای تکمیل سبد محصول صادراتی ، انجام داده است.
   وی در آخر اظهارداشت: از دیگر اقدامات این شرکت برای افزایش صادرات می توان به شرکت در جلسات و کنفرانس های سالنه داخلی و خارجی، گسترش بازارهای صادراتی، ایجاد تغییرات در نحوه پرداخت و تسهیل در انجام آن برای خرید محصولات شرکت، اصلاح و گسترش ترم های تحویل محصول و ایجاد شرایط ویژه برای پروژه های ساختمانی، اشاره کرد.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.



:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آهن پرایس

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار آهن، در روز یکشنبه مورخ 5/9/1396 شاهد نوسانات نسبی در بازار میلگرد ها بوده ایم. میلگرد ها که هفته نسبتا آرامی را پشت سر گذاشته بودند، در روز یکشنبه با تغییرات مواجه شدند. میلگرد ذوب آهن سایز 14 در کارخانه پس از 5 روز ثبات قیمتی، در روز یکشنبه با 10 تومان افزایش مواجه گردید. این در حالیست که دیگر سایزهای این کارخانه در حالت ثبات به سر می بردند. میلگرد کویر کاشان ثابت ماند. این کارخانه چند روزی است که دچار نوسان قیمتی نشده و قیمت هایش ثابت می باشد. میلگرد پرشین هم همپا با کویر کاشان قیمت هایش را تغییر نداده و ثابت مانده است. این کارخانه میلگرد حدود 15 روز است که قیمت میلگرد را ثابت اعلام می نماید. با وجود ثبات قیمت در اکثر کارخانه های میلگرد، در سوی دیگر کارخانه هایی از قبیل آناهیتا و ظفر بناب هستن که دچار نوسانات قیمتی شده اند.

میلگرد کارخانه ظفربناب پس از 4 روز ثبات در روز یکشنبه با 12 تومان کاهش فروش خود را آغاز کرد. اما این کارخانه تنها نماند و در سمت دیگر این قضیه کارخانه آناهیتا بود که این کارخانه هم با 4 روز ثبات قیمتی، نرخ میلگرد خود را 5 تومن کاهش داد. میلگرد آریان هم در این بین با 10 تومان کاهش قیمت میلگرد ها در روز یکشنبه آغاز بکار کرد.

با توجه به نوسانات نسبی در روز یکشنبه، احتمال ثبات دوباره قیمت ها تا پایان هفته وجود دارد، اما با این وجود همچنان باید منتظر اعلام قیمت از سوی کارخانه ها باشیم.  

در جدول زیر قیمت میلگرد سایر کارخانه را می توانید مشاهده کنید:

 

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.



:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آهن پرایس

بازار مسکن در سراشیبـی رکود


به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار مسکن، بازار مسکن تهران در مسیر افزایش سهم فروش واحدهای قدیمی‌ساز قرار دارد و این امر در حالی است که افزایش زود هنگام ، رقم قیمت پیشنهادی از سوی برخی فروشندگان در بازار مسکن بروز پیدا کرده است.
در آبان ماه سال 96  افزایش ۱۸.۵ درصدی معاملات مسکن پایتخت در حالی رقم خورده که ، بخش چشم گیری از این رشد مربوط به حرکت بازار مسکن به سمت واحدهای قدیمی‌ ساز برای غلبه بر ترقی قیمت‌ها بوده است. بنابراین اگر فروشندگان اقدام به دستکاری روند طبیعی بازار کنند ،  آینده بازار مسکن در سراشیبی رکود قرار می گیرد. با این وجود گزارش ها حاکی از آن است که ، عده ای از فروشندگان به دنبال دریافت نشانه‌های پیش‌رونق مسکن، رقم قیمت پیشنهادی خود را بالا برده‌اند که این موضوع می‌تواند تعادل این بازار را بر هم بزند.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.



:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آهن پرایس

قیمت رقابتی محصولات فولادی ایران


با توجه به رقابتی بودن قیمت ورق های فولادی تولید ایران نسبت به دیگر عرضه کنندگان، این محصول در حال افزایش در بازار جهانی می باشد.

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار فولاد، ایران بدلیل رقابتی بودن قیمت ورق های فولادی اش نسبت به دیگر تولیدکنندگان، روندی آهسته را برای افرایش حضور خود در بازارهای جهانی در پیش گرفته است.طبق آمارهای داده شده از سوی اتحادیه تولیدکنندگان فولاد ایران که در حوزه اختیاراتش نصف عرضه فولاد نیمه فرآوری شده کشور می باشد، در شش ماه ابتدایی سال جاری میزان صادرات ورق های فولادی در مقایسه با سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است و این میزان به 1/6. میلیون تن رسیده است. با این وجود ایران بازهم به دنبال افزایش صادراتش می باشد و قصد دارد تا در ماه منتهی به 21 مارس 2018، میزان صادرات محصولات فولادی نیمه فرآوری شده را تا 5/30 میلیون تن افزایش دهد که در صورت رسیدن به این مهم 24 درصد نسبت به 3/74 میلیون تنی ایران رشد خواهد داشت.

طبق پیش بینی های انجام شده، انتظار می رود حدود 60 تا 70 درصد از میزان صادرات محصولات فولادی نیمه فرآوری شده به ورق های فولادی اختصاص داده شود. قیمت ورق های فولادی ایران در اوایا نوامبر حدود 460 تا 465 دلار در هر تن برای تحویل برروی عرشه کشتی به مشتریان خارجی اعلام گردید. طبق گزارش های بدست آمده در همان موقع یه محموله 20 هزار تنی از سوی یک تاجر با قیمت 480 دلار به کشور تایلند بفروش رسیده است که این محموله دارای هزینه حمل نیز بوده است.

 در حال حاضر، در بازار دریای سیاه، نرخ ورق های فولادی که تولید مشترک المنافع کشورهای مستقل می باشد، برای تحویل بار بر روی عرشه کشتی حدود 470 تا 475 دلار در هرتن اعلام شده است. با توجه به این شرایط دلیل پایین بودن قیمت محصولات فولادی ایران را  می توان عوامل متفاوتی از قبیل منابع طبیعی ارزان و کاهش میزان تقاضای داخلی محصولات دانست.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.



:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آهن پرایس

بررسی قیمت ورق سیاه وارداتی ایران


در هفته منتهی به روز چهارشنبه 22 نوامبر قیمت ورق سیاه وارداتی و همچنین قیمت ورق سرد به علت وجود محدودیت در خرید، ثابت ماند. کمبود کشتی در بندر آستاراخان روسیه در ماه اکتبر موجب گردید تا هزینه حمل به بندر شمالی ایران با افزایش مواجه شود و از قیمت 20 دلار در هر تن به حدود 50 دلار برای هر تن برسد. این افزایش قیمت حمل و نقل بر قیمت ورق سیاه وارداتی ایران تاثیرگذار بوده است.

به گزارش آهن پرایس درتحلیل بازار آهن، قبلا در مورد افزایش هزینه های حمل و نقل از روسیه به ایران گزارشاتی شنیده بوده ایم. با این حال همچنان شرکت های دریایی روسیه علت این افزایش هزینه ها را کمبود کشتی ها برای عبور از دریای خزر به دریای سیاه می دانند، زیرا رفتن به دریای سیاه در زمستان به دلیل منجمد شدن کنال ولگا بسیار دشوار بوده و این کانال مسدود خواهد شد.

با توجه به گزارش های بدست آمده، در حال حاضر تلاش تاجران برای تحویل بار خرید های انجام شده در سپتامبر از طریق بندر آستاراخان می باشد. اگرچه فقط عده ای از آن ها موفق به گرفتن کشتی شده اند. یکی از تاجران در این خصوص می گوید: این شرایط احتمالا تا ماه آوریل ادامه خواهد داشت زیرا در این ماه فعالیت کانال مجددا آغاز خواهد شد و مسیر عبور و مرور کشتی ها باز می شود. در این شرایط هزینه حمل و نقل از بندر آکتیو قزاقستان هم از 15 دلار به 25 تا 30 دلار افزایش یافت.

اما با توجه به اینکه تولیدکننده محلی آرسلورمیتال معمولا ذخایری از ورق سیاه و ورق سرد را در بندر حفظ می نماید؛ و منقل کردن آن از آکتیو به بندرانزلی حدود دو روز طول میکشد؛ به همی علت محصولات تولیدی قزاقستان در شرایط فعلی  برای ایران در اولویت قرار دارد.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.



:: بازدید از این مطلب : 267
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آهن پرایس

بررسی قیمت ورق سیاه وارداتی ایران


در هفته منتهی به روز چهارشنبه 22 نوامبر قیمت ورق سیاه وارداتی و همچنین قیمت ورق سرد به علت وجود محدودیت در خرید، ثابت ماند. کمبود کشتی در بندر آستاراخان روسیه در ماه اکتبر موجب گردید تا هزینه حمل به بندر شمالی ایران با افزایش مواجه شود و از قیمت 20 دلار در هر تن به حدود 50 دلار برای هر تن برسد. این افزایش قیمت حمل و نقل بر قیمت ورق سیاه وارداتی ایران تاثیرگذار بوده است.

به گزارش آهن پرایس درتحلیل بازار آهن، قبلا در مورد افزایش هزینه های حمل و نقل از روسیه به ایران گزارشاتی شنیده بوده ایم. با این حال همچنان شرکت های دریایی روسیه علت این افزایش هزینه ها را کمبود کشتی ها برای عبور از دریای خزر به دریای سیاه می دانند، زیرا رفتن به دریای سیاه در زمستان به دلیل منجمد شدن کنال ولگا بسیار دشوار بوده و این کانال مسدود خواهد شد.

با توجه به گزارش های بدست آمده، در حال حاضر تلاش تاجران برای تحویل بار خرید های انجام شده در سپتامبر از طریق بندر آستاراخان می باشد. اگرچه فقط عده ای از آن ها موفق به گرفتن کشتی شده اند. یکی از تاجران در این خصوص می گوید: این شرایط احتمالا تا ماه آوریل ادامه خواهد داشت زیرا در این ماه فعالیت کانال مجددا آغاز خواهد شد و مسیر عبور و مرور کشتی ها باز می شود. در این شرایط هزینه حمل و نقل از بندر آکتیو قزاقستان هم از 15 دلار به 25 تا 30 دلار افزایش یافت.

اما با توجه به اینکه تولیدکننده محلی آرسلورمیتال معمولا ذخایری از ورق سیاه و ورق سرد را در بندر حفظ می نماید؛ و منقل کردن آن از آکتیو به بندرانزلی حدود دو روز طول میکشد؛ به همی علت محصولات تولیدی قزاقستان در شرایط فعلی  برای ایران در اولویت قرار دارد.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.



:: بازدید از این مطلب : 225
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 آذر 1396 | نظرات ()